Frändefors Golv är ett familjeföretag som startade redan på 1980-talet

1987 startade Göran Andersson Aktiebolaget Frändefors Golv. Ett företag som han drev ensam i flera år innan sonen Fredrik började ca 10 år senare. Under de kommande åren så kom och gick flera mattläggare men kvar var far & son tills en dag då man lyckades rekrytera Torbjörn, en Plattsättare med bredkunskap och god erfarenhet. Företaget hade fram tills dess uteslutande jobbat med mattor & parkettläggning, men nu utökade man alltså verksamheten till att även omfatta plattsättning, viss murning & betongarbeten.
Torbjörn jobbar fortfarande kvar i företaget som nu har vuxit och omfattar hela 16 anställda som alla gör sitt bästa för att göra kunderna nöjda.
Familjeföretaget har även fått en ytterligare familjemedlem i form av Görans dotter Josefine som numera jobbar på kontoret i Mellerud.

Golvläggning

Vi utför mattläggning med alla typer av mattor

Inläggning av trägolv & parkett

Våtrum med plastmattor på golv & väggar

 

Massiva Trägolv & Parkett

Även Vinylklick kommer starkt i tiden. Klickgolv med hög slittålighet och snygga designer som tar marknadsandelar från de annars så populära laminatgolven

Helhetslösningar för hemmet

Vi erbjuder sedan flera år tillbaka helhetslösningar på badrums & köksrenoveringar. Vi lämnar totalpriser på hela renoveringen och via samarbeten med andra skickliga företag ser vi till att ni får era drömbadrum eller kök färdiga på utsatt tid.

 

Kakel & Klinker

En stor del av vår verksamhet jobbar i större entreprenader såsom stambyten, nyproduktioner av både bostäder & offentliga lokaler där kakel & klinker är det mest populära valet.